preskoči na sadržaj

Osnovna škola Benkovac

Login
POPIS UDŽBENIKA

Popis udžbenika za šk. god.

2018./2019.

 

 

 

ZAKONI I PRAVILNICI

 ZAKONI

PRAVILNICI

Izvor: www.azoo.hr

VREMENIK ISPITA

     

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet četvrtaša Hrvatskom Zagorju
Autor: Kristina Peraić, 16. 5. 2018.

   


Učenici 4.-ih razreda sa svojim učiteljima su posjetili Hrvatsko Zagorje. Na put su krenuli u jutarnjim satima iz Benkovca prema Karlovcu.

Prvi dan su posjetili slatkovodni akvarij i muzej rijeka Aquatika. Učenici su imali priliku doživjeti jedinstveni podvodni svijet. Posjetili su nalazište arheologa D. G. Krambergera, Hušnjakovo s ostatcima Krapinskog pračovjeka i Muzej krapinskih neandertalaca.

Drugi dan su posjetili prekrasan dvorac Trakošćan, koji je smješten na brežuljku. Poslije razgledavanja imali su vremena za igru i opuštanje u tom predivnom pejzažnom ambijentu. Nisu zaobišli ni Mariju Bistricu, najveće marijansko svetište u Hrvatskoj.

Treći dan svoga boravka posjetili su Zagreb, tamo su vidjeli Tehnički muzej, planetarij unutar muzeja, razgledali naš glavni grad, te se zabavili u Zoološkom vrtu grada Zagreba u Maksimiru.

Četvrti dan su posjetili Kumrovec i Etno selo, vidjeli su i dvorac Veliki Tabor, te muzej „Staro selo“. Uz opuštanje, razgledavanje i zabavu bilo je tu i puno novih sadržaja koji su oni sa zanimanjem dočekali. Uz stručno vodstvo puno toga novog su vidjeli i naučili. Pomalo umorni ali ipak sretni i zadovoljni u večernjim satima vratili su se u Benkovac.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju