preskoči na sadržaj

Osnovna škola Benkovac

Login
POPIS UDŽBENIKA

Popis udžbenika za šk. god.

2018./2019.

 

 

 

ZAKONI I PRAVILNICI

 ZAKONI

PRAVILNICI

Izvor: www.azoo.hr

VREMENIK ISPITA

     

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PREDAVANJE UDRUGE PORAT
Autor: Kristina Peraić, 2. 10. 2017.

OŠ Benkovac dana 29. rujna u suradnji s GK Benkovac organizirala je predavanje o elektroničkom nasilju i ovisnosti za učenike sedmih razreda. 


Na predavanju su sudjelovali 7.b, 7.c. i 7.d sa svojim razrednicima. Svi učenici pomno su pratili i aktivno sudjelovali. Prilikom predavanja o elektroničkom nasilju, učenici su rješavali kviz, što je dodatno pobudilo njihov interes za temu i uspješno rješavanje kviza. 

Predavanje je održala Udruga Porat. Porat je zajednica koja promovira zdrav život slobodan od svih oblika ovisnosti. Njezina djelatnost je informiranjem utjecati na predrasude prema ovisnosti i ovisnicima, promicati interese i zaštitu prava svakog čovjeka. Poticati pružanje psiho-socijalne podrške, pravne pomoći i zaštitu apstinenata pri resocijalizaciji, organizirati savjetovanja i predavanja za članove Udruge u vezi sa zaštitom njihovih temeljnih prava i sloboda, sukladno posebnim propisima. Poticati organiziranje i provedbu aktivnosti univerzalne, selektivne i indicirane prevencije vezanih uz konzumiranje duhanskih proizvoda, alkohola i opojnih droga, ovisnosti o kocki i igrama na sreću, ovisnosti o medijima i internetu nerizičnih i rizičnih društvenih skupina, a posebice djece i mladih, također i poticati provedbu istraživanja o ovisnostima, te prezentirati i distribuirati rezultate istraživanja.

 

Izvor: www.udrugaporat.hr

 

  

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju