preskoči na sadržaj

Osnovna škola Benkovac

Login
POPIS UDŽBENIKA

Popis udžbenika za šk. god.

2018./2019.

 

 

 

ZAKONI I PRAVILNICI

 ZAKONI

PRAVILNICI

Izvor: www.azoo.hr

VREMENIK ISPITA

     

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Projekt ATS2020 (Vrednovanje generičkih kompetencija 2020) u OŠ Benkovac
Autor: IVANA TANFARA, 8. 2. 2017.

         U organizaciji Hrvatske akademske i istraživačke mreže – CARNet, u sklopu europskog projekta „Vrednovanje generičkih kompetencija 20202“ (Assesment of Transversal Skills 2020" (ATS2020)) bit će provedena pokusna primjena modela učenja i vrednovanja generičkih kompetencija u nastavi u okviru programa Erasmus+.


Ovaj projekt je usmjeren na razvijanje i vrednovanje generičkih kompetencija kod učenika kroz model učenja i vrednovanja. Učenicima će omogućiti postavljanje ciljeva, razvoj planova djelovanja, razmatranje i vlastitu procjenu učenja dok će istovremeno evidentirati proces učenja. Glavni cilj projekta je provesti pokusnu primjenu modela učenja u školama u Hrvatskoj u školskoj godini 2016./2017.

U projektu sudjeluje 11 europskih zemalja (Austrija, Belgija, Cipar, Hrvatska, Estonija, Finska, Grčka, Irska, Litva, Slovenija i Španjolska). Ciljana skupina korisnika su učitelji kao ključni pokretači promjena, a posredno će projekt utjecati i na sam rad učenika. Projekt je započeo 1. ožujka 2015. godine, a trajat će do 28. veljače 2018. U projekt ATS2020 u Hrvatskoj priključilo se 30 škola.

OŠ Benkovac je jedna od njih i ujedno jedina u Zadarskoj županiji. U OŠ Benkovac model poučavanja eksperimentalno se provodi u dva predmeta (engleski jezik i fizika), u razrednom odjeljenju 7a i 7c. Članovi projektnog tima 7a su Anita Žepina i Bojana Oreb (eksperimentalna skupina), te Fabijana Fantina i Slavica Vrsaljko 7c (kontrolna skupina).

ATS2020 OŠ Benkovac

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju